Robotika junior predavač – pedagog

Robotika junior predavač – pedagog

Naš junior kurs lego robotike je jedan od najboljih nastavaka Scratch kurseva. Kurs se realizuje pomoću Lego NXT Mindstorms setova i programira se pomoću odgovarajućeg Lego softwera. Ovaj kurs je po pitanju tehničkih znanja programiranja zahtevniji od pozicije Scratch predavača, ali kako su još uvek u pitanju mlađi uzrasti (od 9 godina), pedagoško iskustvo je bitnije od iskustva iz programiranja.

Tokom kursa polaznici unapređuju svoje motoričke sposobnosti, sklapajući odgovrajuće robote i mašine. Programski zadaci se dosta oslanjaju na korišćenje senzora i motora, pa zahteva poznavanje hardware-a i naprednije tehnike programiranja.

Od Vas se na ovoj poziciji očekuje dobro poznavanja osnova programiranja. Kao i iskustvo ili zaintersovanost za robotiku i lego mindstorms setove.

Ukoliko nikad niste radili sa Lego Mindstorms setovima, predlažemo da pogledate par tutorijala pre nego što se prijavite i dođete kod nas na razgovor.

Kako je naša škola, pa samim tim i način našeg rada jedinstven, ne možete početi sa radom bez obuke, bez obzira kakvu osnovu imate iz oblasti IT ili pedagogije. Ali, ako ste Vi spremni da učite, mi smo spremni da uložimo vreme u Vašu obuku.

Ukoliko mislite da odgovarate opisu ove pozicije – javite nam se.