Elektronika predavač – inženjer

Elektronika predavač – inženjer

Kurs elektronike je, po ocenama naših polaznika, najznimljiviji deo našeg STEM programa pa smo iz tih razloga napravili program elektronike kao samostalni kurs. Ovo je praktično najzahtevniji program. Tokom nastave radimo sa Arduino razvojnom pločicom, ali i učimo kako se lemi, kablira, sastavlja, meri, šrafi, lepi i seče. Većinu vremena polaznici provode učeći C programiranje za Arduino kroz niz interesantnih primera korišćenja raznih senzora i aktuatora. Tokom kursa polaznici imaju i praktične zadatke, prave svoje prve uređaje. Kao i svaki kurs i elektronika se zavšava završnim projektom koji predstavlja krunu rada i demonstraciju stečenog znanja. Ova pozicija zahteva predavača koji je spretan, poseduje inženjersko obrazovanje, brzo rešava probleme i uživa pravaljenju raznih elektronskih uređaja.

Idealni za ovu poziciju su nastavnici praktične nastave iz elektro-tehničkih škola i inženjeri hobisti koji dobro poznaju Arduino platformu i redovno koriste lemilicu.

Ukoliko nemate iskustvo sa Arduino platformom predlažemo da detaljno pročitate “Projekti kućne automatizacije za Arduino”.

Kada dođete na razgovor očekujte da ćemo proveriti vaše poznavanje Arduino platforme i osnovinih komponenti (Ultrasonic senzora, Tastature, Servo motora, Joystic-a itd).

Ukoliko mislite da odgovarate opisu ove pozicije – javite nam se.