Zimska škola

Raspustionice - zimska škola programiranja

Zimska škola programiranja traje 3 nedelje i održava se u više termina tokom zimskog raspusta. Zimska škola je intenzivnija od redovnih kurseva, održava se 3 puta nedeljno po 90 minuta. Cilj zimskih kurseva je da deca upotpune zimski raspust, nauče nešto interesantno i dobiju uvid u materiju naših redovnih kurseva. Ako do sada niste pohađali neki od naših kurseva, zimska škola je idealna prilika da otkrijete da li je svet programiranja nešto što vas zanima. Ukoliko ste već bili ili jeste naš polaznik, zimska škola je prilika da otkrijete neku novu oblast informacionih tehnologija. 

Isto kao i redovni kursevi i kratki zimski kursevi su podeljeni u tri celine/nedelje. Prve nedelje fokus se stavlja na teorijska znanja i savladavanje alata. Druge nedelje se uz pomoć predavača rade praktični primeri (igrice, aplikacije, roboti…), dok treća nedelja ostaje rezervisana za završne projekte, koji polaznici sami osmisle i realizuju. Prvu nedelju (3 časa/dvočasa) realizujemo pre novogodišnjih praznila, a druge dve (6 časova/dvočasa) posle, tokom trajanja zimskog raspusta. Posvećujemo puno pažnje završnim projektima naših polaznika, jer, samo primenjeno znanje je usvojeno znanje

Zbog naših ograničenih kapaciteta i termina, formira se lista čekanja. Rezervišite Vaše mesto na vreme.

Zbog intenzivnijeg tempa i većeg broja časova,  cena zimske škole je viša od mesečne cene naših redovnih kurseva i iznosi 8200 RSD za 18 školskih časova (9x 90min). Informacije o našim programima možete naći ovde.