Dexters TIM

SVE JE LAKŠE SA PRAVIM LJUDIMA

Zahvalni smo svima koji su kod nas bili na praksi i probnom radu. Sa svakim novom iskustvom smo sve bolji. Ipak su u svakom poslu najvažniji ljudi. Upoznajte ljude koji Dexter's laboratorije čine onim što jesu.

me
Goran
Kreator programa i predavač

Goran je završio FTN u Novom Sadu. Kao programer počeo je da radi 2011. godine. Najzaslužniji je za to što su Dexter's programi toliko uspešni i različiti od drugih. Goran brine o kvalitetu nastave i nastoji da kontinualno unapređuje postojeće i razvija nove programe. Trenutno radi kao freelance programer, a povremeno i predaje.

pošaljite goranu poruku
cole
Nikola
Predavač, Novi Sad

Nikola je diplomac IT Akademije. U Dexter's laboratoriji Novi Sad je predavač sa najviše strpljenja, pa je nezamenljiv u radu sa najmlađim polaznicima. Prvo kao asistent u nastavi, a danas kao predavač sa punim fondom časova. U Dexter's Laboratoriji je od osnivanja. Predaje App Inventor, Scratch i Robotiku.

pošaljite nikoli poruku
sladjana
Slađana
Direktor Dexter's 032 i predavač

Slađana je završila Tehnički fakultet u Čačku. 10 godina je radila kao nastavnik informatike i TIO, prvo u Gornjem Milanovcu, pa u Novom Sadu. Njeno neprocenjivo iskustvo pedagoga doprinosi da naši programi budu još bolji. Slađana se posle života u Novom Sadu, vratila u Čačak sa željom da kroz Dexter's laboratoriju deci Čačka i okoline, pruži moderno obrazovanje iz oblasti IT. Osim u obrazovanju, ima iskustva u programiranju i novinarstvu.

pošaljite slađani poruku
Vlada
Vladan
Predavač, Sombor

Vladan je student IT akademije u oblasti JAVA Developing-a, a prethodno završava Fakultet za pravne i poslovne studije u Novom Sadu. U Dexter’s laboratoriji Sombor predaje App Inventor kurs, kurs Elektronike i kurs razvijanja web sajtova. Sa iskustvom u freelancingu, posebno u oblastima rada na Unity projektima i razvoju JAVA aplikacija i web sajtova, ima uticaj na kreativno izražavanje u nastavi i uvođenje novih trendova u razvoju aplikacija, a u želji da naši polaznici konstantno napreduju.

pošaljite vladanu poruku
Žaeko
Žarko
Predavač, Bijeljina

Žarko je diplomac Fakulteta za poslovnu informatiku, a svoje akademsko obrazovanje nastavlja na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini 2011. godine. U Dexter’s školi predaje Elektroniku, i Robotiku junior i senior. Kao profesor informatike u OŠ „Vuk Karadžić“, Dexter’s timu u Bijeljini doprinosi svojim dugogodišnjim iskustvom u nastavnom i pedagoškom radu sa decom, a njegove izuzetne organizacione veštine u nastavnom programu omogućuju da naši polaznici na najlakši način savladaju programske izazove koji se pred njih postavljaju.

pošaljite žarku poruku
Ruzica Dokmanovic Dexter's
Ružica
Predavač, Novi Sad

Ružica je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za žurnalistiku. U Dexter’s laboratoriji u Novom Sadu predaje Robotiku junior i senior. U naš tim donosi svoje bogato iskustvo u oblasti Salesforce menadžmenta i Social Media Analitike, koje sa izuzetnim uspehom koristi kako bi naše polaznike na adekvatan način upoznala sa najsavremenijim trendovima u oblasti informacionih tehnologija.

pošaljite ružici poruku
Jovan
Jovan
Predavač, Novi Sad

Jovan je student elektrotehnike i računarstva na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a prethodno završava gimnaziju u Zvorniku. Dexter’s timu se pridružuje 2018. godine, kao jedan od najmlađih predavača naše škole, te započinje rad sa našim budućim programerima. U Dexter’s laboratoriji predaje Elektroniku i App Inventor kurs. Uz puno strpljenja i njegovog akademskog znanja u kombinaciji sa odličnim pedagoškim veštinama našim polaznicima posebno pomaže da prebrode svaku prepreku ka ostvarenju njihovih ciljeva i želja u oblasti Informacionih tehnologija.

pošaljite jovanu poruku
Draženko Vujanović Dexter's
Draženko
Predavač, Bijeljina

Draženko je diplomirani profesor tehničkog obrazovanja i informatike, a trenutno je i apsolvent odseka za računarstvo i informatiku na Univerzitetu Sinergija. Prvo radno iskustvo stiče u JU OS “Jovan Dučić” u Bijeljini kao nastavnik osnova informatike, a od 2017. godine je zaposlen u JU OŠ “Sveti Sava” u Crnjelovu kao nastavnik tehničkog obrazovanja i osnova informatike. Od 2018. godine Dexter's školu obogaćuje svojim pedagoškim iskustvom i inovativnim nastavnim sadržajem i metodama, te uspešno vodeći kurseve App Inventor i razvoja Web stranica.

pošaljite draženku poruku
Tatjana Vuković Dexter's
Tatjana
Predavač, Sombor

Tatjana je završila master studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu sa usmerenjem na pedagošku i razvojnu psihologiju. U Dexter’s laboratoriji Sombor predaje Scratch junior, senior i Robotiku junior. Od 2017. godine, sa željom za usavršavanjem u oblasti IT, usmerava se na freelance, konkretno u oblasti istraživanja, izrade kurikuluma i statističke analize podataka. Njena svestranost, predanost i kreativnost u nastavi čine da naši najmlađi polaznici sa uspehom i samopouzdano savladaju poteškoće i izazove na njihovom obrazovnom putu.

pošaljite tatjani poruku
dexters vlasnik
Ivana Đonović
Generalni direktor Dexter's IT Laboratorije

Ivana je diplomirani inženjer-master menadžer informacionih sistema. 2015. godine daje otkaz na mestu regionalnog menadžera prodaje i posvećuje se programima za obuku dece iz oblasti informacionih tehnologija. U želji da pruži deci Srbije jedinstveni uvod u svet programiranja osniva Dexter’s IT Laboratoriju. Ona je zaslužna za procese i nivo kvaliteta naše škole. Njen jedinstven pristup poslu i posvećenost je jedini razlog zbog kog dobijamo pohvale naših polaznika i njihovih roditelja.

pošaljite poruku ivani

Dexter's predavači:

Dexter's predavači nisu:

 • stalno uče i rade na sebi;
 • imaju iskustva kao predavači;
 • imaju iskustva iz oblasti IT;
 • posvećeni su radu i uvek daju svoj maksimum;
 • poznaju moderne tehnike i metode predavanja i učenja;
 • uživaju u prenosu znanja i pomaganju u primeni znanja;
 • predaju onako kako bi voleli da su im predavali kada su počinjali da se bave programiranjem;
 • znaju kako da zasluže poštovanje;
 • znaju kako da ozbiljne stvari učine zanimljivim;
 • znaju kada biti predavač, a kada mentor.
 • samo obični pedagozi;
 • neko ko se ne bavi ili se nikad nije profesionalno bavio programiranjem;
 • nestrpljivi, arogantni i bezobzirni;
 • neko ko misli da je predavač najbitniji u učionici;
 • neko ko ne poznaje razliku između informacije i znanja;
 • ljudi koji misle da se programiranje može naučiti brzo i lako.

 

new-employee
OVO MOŽETE BITI VI!
Da li mislite da bi bili dobar dodatak našem timu?

Kandidati za naš tim su IT profesionalci i/ili pedagozi iz oblasti programiranaja. Kako je naša škola, pa samim tim i način našeg rada jedinstven, ne možete početi sa radom bez obuke, bez obzira kakvu osnovu imate iz oblasti IT ili pedagogije. Ali, ako ste Vi spremni da učite, mi smo spremni da uložimo vreme u Vašu obuku. Ukoliko mislite da bi se uklopili u naš tim - javite nam se.

POŠALJITE SVOJ CV