fbpx
Sve je lakše sa pravim ljudima

Zahvalni smo svima koji su kod nas bili na praksi i probnom radu. Sa svakim novom iskustvom smo sve bolji. Ipak su u svakom poslu najvažniji ljudi. Upoznajte ljude koji Dexter's laboratorije čine onim što jesu.

me
Goran
Kreator programa i predavač

Goran je završio FTN u Novom Sadu. Kao programer počeo je da radi 2011. godine. Najzalužniji je za to što su Dexter's programi toliko uspešni i različiti od drugih. Goran brine o kvalitetu nastave i nastoji da kontinualno unapređuje postojeće, i razvija nove programe. Trenutno radi kao freelance programer, a povremeno i predaje.


Pošaljite Goranu poruku
cole
Nikola
Predavač, Novi Sad

Nikola je diplomac IT Akademije. U Dexter's Laboratoriji Novi Sad je predavač sa najviše strpljenja, pa je nezamenljiv u radu sa najmlađim polaznicima. Prvo kao asistent u nastavi, a danas kao predavač sa punim fondom časova. U Dexter's Laboratoriji je od osnivanja. Predaje AppInventor kurs kao i Scratch junior i senior kurseve.


POšaljite Nikoli poruku
sladjana
Slađana
Direktor Dexter's 032 i predavač

Slađana je završila Tehnički fakultet u Čačku. 10 godina je radila kao nastavnik informatike i TIO, prvo u Gornjem Milanovcu, pa u Novom Sadu. Njeno neprocenjivo iskustvo pedagoga doprinosi da naši programi budu još bolji. Slađana se posle života u Novom Sadu, vratila u Čačak sa željom da kroz Dexter's laboratoriju deci Čačka i okoline, pruži moderno obrazovanje iz oblasti IT. Osim u obrazovanju ima iskustva u programiranju i novinarstvu.

Pošaljite Slađani poruku
djole
Đorđe
Dexter's 032 konsultant

Đorđe je diplomirao na Tehničkom fakultetu u Čačku, a profesionalno se bavi programiranjem od 2006. godine. Kao senior programer radio je za kompanije iz USA, kao i za nemačke kompanije iz oblasti preciznih merenja i kontrole. Zadnjih godina Đorđe radi u industriji igara. Za Dexter's 032 njegovi saveti su od izuzetne važnosti. Đorđe nam pomaže da naši polaznici u Čačku na pravi način otkriju svoje buduće zanimanje učeći u okruženju koje odgovara onom koje ih čeka ukoliko se odluče za karijeru programera.


Pošaljite Đorđu poruku
maja
Maja
Predavač, Novi Sad

Maja je diplomac IT Akademije i radi kao .NET developer za jednu stranu kompaniju. Maja je, takođe, diplomirani vaspitač. Njena znanja pedagogije i psihologije u kombinaciji sa njenim iskustvom programera, čine je neprocenjivim članom našeg tima. Maja nam pomaže da naši najmlađi polaznici u Novom Sadu naprave svoje prve korake u svetu informacionih tehnologija i na pravi način nauče i zavole programiranje.


POšaljite Maji poruku
Ivana
Ivana
Generalni direktor Dexter's IT Laboratorije

Ivana je diplomirani inženjer-master menadžer informacionih sistema. 2015. godine daje otkaz na mestu regionalnog menadžera prodaje i posvećuje se programima za obuku dece iz oblasti informacionih tehnologija. U želji da pruži deci Srbije jedinstveni uvod u svet programiranja osniva Dexter’s IT Laboratoriju. Ona je zaslužna za procese i nivo kvaliteta naše škole. Njen jedinstven pristup poslu i posvećenost je jedini razlog zbog kog dobijamo pohvale naših polaznika i njihovih roditelja.

Dexter's predavači

 • Stalno uče i rade na sebi.
 • Imaju iskustva kao predavači.
 • Imaju iskustva iz oblasti IT.
 • Posvećeni su radu i uvek daju svoj maksimum.
 • Poznaju moderne tehnike i metode predavanja i učenja.
 • Uživaju u prenosu znanja i pomaganju u primeni znanja.
 • Predaju onako kako bi voleli da su im predavali kada su počinjali da se bave programiranjem.
 • Znaju kako da zasluže poštovanje.
 • Znaju kako da ozbiljne stvari učine zanimljivim.
 • Znaju kada biti predavač, a kada mentor.

Dexter's predavači nisu

 • Samo obični pedagozi.
 • Neko ko se ne bavi ili se nikad nije profesionalno bavio programiranjem.
 • Nestrpljivi, arogantni i bezobzirni.
 • Neko ko misli da je predavač najbitniji u učionici.
 • Neko ko ne poznaje razliku između informacije i znanja.
 • Ljudi koji misle da se programiranje može naučiti brzo i lako.
employee-circle
Ovo možete biti vi!
Da li mislite da bi bili dobar dodatak našem timu?

Kandidati za naš tim su IT profesionalci i/ili pedagozi iz oblasti programiranaja. Kako je naša škola, pa samim tim i način našeg rada jedinstven, ne možete početi sa radom bez obuke, bez obzira kakvu osnovu imate iz oblasti IT ili pedagogije. Ali, ako ste Vi spremni da učite, mi smo spremni da uložimo vreme u Vašu obuku. Ukoliko mislite da bi se uklopili u naš tim - javite nam se.

Pošaljite svoj CV