Letnja škola

Summer of code - letnja škola programiranja

Letnja škola programiranja traje 3 nedelje i održava se u više termina tokom letnjeg raspusta. Obično organizujemo tri termina: krajem juna, sredinom jula i početkom avgusta, kako bi i oni koji putuju na odmore uklopili da pohađaju našu školu. Letnja škola je intenzivnija od redovnih kurseva, održava se 3 puta nedeljno po 90 minuta. Cilj letnjih kurseva je da upotpune letnji raspust i daju uvid u materiju naših redovnih kurseva. 

Isto kao i redovni kursevi i kratki letnji kursevi su podeljeni u tri celine/nedelje. Prve nedelje fokus se stavlja na teorijska znanja i savladavanje alata. Druge nedelje se uz pomoć predavača rade praktični primeri (igrice, aplikacije, roboti…), dok treća nedelja ostaje rezervisana za završne projekte, koji polaznici sami osmisle i realizuju. Posvećujemo puno pažnje završnim projektima naših polaznika, jer, samo primenjeno znanje je usvojeno znanje.

Tokom 2016., 2017., 2018., 2019., 2020. i 2021. godine letnje kurseve je pohađalo više od 1000 polaznika. Zbog naših ograničenih kapaciteta i termina, formira se lista čekanja. Rezervišite Vaše mesto na vreme.

Zbog intenzivnijeg tempa i većeg broja časova,  cena letnje škole je viša od mesečne cene naših redovnih kurseva i iznosi 8200 RSD za 18 školskih časova (9x 90min). Informacije o našim programima možete naći ovde.