Pokreni se

Od dece do inženjera

Mislimo da je veoma važno da se deca tokom svog osnovnog obrazovanja na pravi način opoznaju sa informacionim tehnologijama. Živimo u doba informacija i industrije znanja. Današnja deca radiće poslove koji još ne postoje. Želimo da što više mesta u Srbiji i Republici Srpskoj dobije svoje IT laboratorije, a u tome nam i Vi možete pomoći.

Young woman presenting business plan to financial investor
Pokretač

Želite da pokrenete Dexter's IT laboratoriju u svom gradu? Imate sredstava i želite da napravite promenu? Možemo Vam pomoći u tome. Idealno bi bilo da se bavite programiranjem i/ili pedagogijom, ali najbitnija je dobra volja. Nećete se obogatiti pokretanjem škole programiranja, ali će Vam naš tim pomoći u izradi plana, u promocijma, obukama predavača. Takođe, dobićete dokazane programe i planove nastave i postati deo Dexter's tima.

POKRENI SE
Happy woman typing on a laptop sitting at a table in front of green chalkboard smiling at the camera
Predavač

Uvek smo u potrazi za dobrim predavačima. Oni su osnova svake Dexter's IT laboratorije. Ukoliko mislite da bi se uklopili u naš tim - javite nam se. Odmah da Vas upozorimo, mnogi su programeri odustali, jer nisu mogli da savladaju pedagoške metode rada sa decom. Takođe više nastavnika informatike, sa dugogodišnjim iskustvom, nije uspelo da savlada naše tehničke izazove. Znamo da prepoznamo i cenimo dobre predavače i spremni smo da uložimo u opremanje učionica, obuke i pripreme.

POKRENI SE
Portrait of smart schoolgirls and schoolboys looking at the laptop in classroom
Polaznik

Nema škole bez đaka i njhovih roditelja. Voleli bi da možemo u svakom gradu i opštini organizujemo školu programiranja za decu. Nažalost to nije moguće, ali radimo na tome da škole organizujemo tamo gde uočimo da postoji velika potreba. Pa tako i manji gradovi imaju šansu. Ako ste zainteresovani za školu programiranja za decu,a nemate takvih sadržaja u vašem mestu - javite nam se.

POKRENI SE