Scratch predavač – pedagog

Scratch predavač – pedagog

 

Kao Scratch predavač radili bi sa našim najmlađim polaznicima. Naš Scratch junior kurs mogu pohađati deca od 7 godina. Ova pozicija nosi dosta odgovornosti, jer samo od Vas zavisi kakav će deca odnos prema programiranju formirati. Možda baš od Vas zavisi da li ćete na pravi način motivisati nekog novog Teslu ili Pupina da se bavi informacionim tehnologijama. Na ovoj poziciji od Vas se očekuje pedagoško iskustvo u radu sa decom i odgovarajuće obrazovanje.

Iskustvo u programiranju, odnosno profesionalno bavljenje programiranjem za ovaj kurs nije od presudne važnosti, ali će Vam programersko iskustvo (ukoliko ga imate) dosta značiti u savlađivanju naših nastavnih planova i samog alata.

Ukoliko konkurišete za ovu poziciju od Vas se očekuje da znate šta je Scratch. Ukoliko ne znate ili ste radili samo neke jednostavne primere, predlažemo da pogledate priručnike na Petlja.org koje će Vam poslužiti kao osnova i pomoći u savlađivanju našeg programa.

Kako je naša škola, pa samim tim i način našeg rada jedinstven, ne možete početi sa radom bez obuke, bez obzira kakvu osnovu imate iz oblasti IT ili pedagogije. Ali, ako ste Vi spremni da učite, mi smo spremni da uložimo vreme u Vašu obuku.

Ukoliko mislite da odgovarate opisu ove pozicije – javite nam se.