Senior robotika predavač – pedagog/programer

Senior robotika predavač – pedagog/programer

Senior robotika je jedan od naših naprednijih kurseva. Ovaj kurs upisuju polaznici koji su predhodno završili junior kurs i pri tome izrazili veliku želju i talenat da se bave robotikom.

Kurs se realizuje pomoću Lego Mindstorms EV3 education setova i predstavlja ozbiljan početak bavljanja robotikom. Kako su tokom junior kursa naši polaznici savladali sklapanje lego robota i osnove programiranja, tokom senior kursa fokus je na naprednijem programiranju i rešavanju složeniji zadataka koji su u rangu takmičarskih. Rešavanje preprepaka, automatsko parkiranje, simulacija fabričke linije i još puno zanimljivih problema Vas očekuje na ovom kursu.

Ova pozicija zahteva dobro poznavanje programiranja. Kako su polaznici već iskusna i motivisana deca potreban im je mentor koji će znati da im pomogne u realizaciji njihovih zamisli i svih problema na koje mogu naići. Kao predavač na senior kursu robotike, morate dobro vladati Lego EV3 education setom, programiranjem i osnovnim principima automatskog upravljanja.

Predavači koji kod nas predaju na ovom kursu su programeri sa iskustvom, ali ukoliko ste dobar pedagog, a imate tehničko obrazovanje i želite malo više da učite ovo može biti pozicija i za Vas. Kandidati bez odgovarajućeg iskustva i obrazovanja neće biti razmatrani.

Ukoliko mislite da odgovarate opisu ove pozicije – javite nam se.