Blog Posts

ONLINE NASTAVA U DEXTER’S ŠKOLI

  • On
  • By
  • Comments Off on ONLINE NASTAVA U DEXTER’S ŠKOLI

ONLINE NASTAVA U DEXTERS ŠKOLI

Dexter’s škola je nastala 2016. godine. Specijalizovana je samo za decu i programiranje. Dugogodišnji rad sa decom, unapređivanje postojećih kurseva i povratne informacije roditelja i dece, omogućila su da kreira kvalitetnu ONLINE nastavu. Online nastava je namenjena deci u uzrastu od 9 do 12 godina. Takođe, deci koja nisu u mogućnosti da pohađaju redovne kurseve. Predavači sa dugogodišnjim iskustvom prenose znanje deci na jednostavan, lak i zabavan način. Predavači rešavaju sve nedoumice polaznika i pomažu im da savladaju prepreke. Polaznici imaju mogućnost da se upoznaju sa osnovama programiranja, koordinatnim sistemom, petljama, algoritmom, a sve to im je potrebno da naprave svoju prvu igricu. Scratch platforma je najbolja početna podloga i alat za upoznavanja programiranja. Scratch je grafički programski jezik nastao na MIT-ju. Programski jezik je namenjen deci i prilagođen njihovim sposobnostima.

Koncept kursa:

Kroz naš Scratch kurs razvoja igrica i animacija prošlo je blizu 2000 polaznika. Kroz naše redovne kurseve, letnje škole i letnji kamp, a od 2019. godine i kroz online časove. Pogledajte šta naši polaznici kažu o nama.

Ukoliko ste zainteresovani za naš ONLINE Scratch kurs razvoja igrica i animacija, možete se prijaviti za besplatni probni čas. Ovo je praksa koju imamo od početka rada škole. Probni časovi daju deci mogućnost da se detaljno upoznaju sa našim načinom rada, alatima koje koristimo i samom materijom koju će učiti tokom kursa. Nakon probnog časa, ukoliko i dalje želite da upište dete na naš kurs, formiramo grupe i krećemo.

Cena kursa je 15600 RSD za ceo kurs.
Postoji mogućnost plaćanja u ratama 3900 RSD mesečno.